En modern farfar är alltid bra att ha :D

Kanske inte för att min farfar är den mest utvecklade personen inom teknikens värld. Men iblan kan han faktiskt imponera mig riktigt ordentligt. För det första har han köpt en sprillans ny bas han brukar spela på. En riktig liten basist till farfar.
För det andra har han köpt en ny platt TV och digitalkamera.
Och för det tredje har han kopplat in radion i badrummet. Så varje gång man tänder taklampan så går radion igång.
Bara för att jag har en supercool farfar.  :D <3


Pappa Rolle undervisar i trafiken

Idag på väg till Nybro satt jag och Alicia i bilen med pappa. Som sagt har jag bestämt mig för att ta körkort så snabbt jag fuller 18 eftetrsom det ändå är ca ett år senare än alla andra. Hur som helst så fick vi oss en undervisning om skyltar och andra víktiga trafikregler. Så om några månader då jag fyller 16 är det dags för att övningsköra. Emma som chaufför kanske?

Alicia och Emma i Tittis shorts som snickare kanske?

Har inte skrivit på länge nu eftersom jag är på Öland. Har det jätte bra och orkar därför inte skriva när det är så fint väder. Idag har jag och Alicia fixat lite i hennes nya rum. Slipat lite lådor och en säng och självklart badat i hennes pool. Alica har nu åkt till jobbet och kommer snart tillbaks. Men nu ska jag och farmor laga middag och sen blir det Alicia igen.

Ett extra tack till Karin Lindgren för att hon är en så underbar kompis, och då det gäller att fixa grejer ; )

Dagens låt:
FMLYHM med Seether

Bye losers!

Anna, 40kr fattigare men två kondomer rikare

Förbannade roslagsbana, var inställd just precis den tiden jag skule åka till stan för att möta Anna. Så stackarn fick stå vid centralen och vänta i fyrtio minuter. Vi hann i alla fall fika och gå en stund i affärer. Kul att äntligen få träffa henne innan hela sommarlovet har gått. Senast var i början av sommaren, innan hon åkte på språkresa till Englan. Blev som sagt inte en så himla lång träff, men Anna hann bli medlem i MUF. Moderaternas ungdomsförbund. Lättlurade lilla vän, blev fyrtio kronor fattigare men två kondomer rikare som medlemspresent. Hmm... undra om det var Fredrik Reinfelts predikande eller kondomerna som lockade...?
Jag gick inte med eftersom jag inte är så involverad i politik och vet varken vad jag röstar på eller tycker om ämnet. Hur som helst så skilldes vi som moderat och icke någonting. Kanske borde jag fundera lite på vad jag tycker om politik innan det är dags att rösta...typ 2½ år kvar bara.
Jag som inte vill bli vuxen än.

.............


Äggade fönster...


Var några dagar sedan jag skrev nu, men har faht så mycket annat för mig. Här om dagen träffade jag Alex och Sofie en liten snabbis. Kommer nu inte synas på ca 3-4 veckor. : (
Har i alla fall spenderat dagarna med att måla en röd vägg i mitt rum. Blir skitsnyggt, speciellt när min väggmålning är klar också.
Igår var mamma, jag och Fanny vid kvarnbadet och badade i en pool utomhus. Jättevarmt och skönt. Var ett tag sen solen visade sig i Stockholm. Dessvärre hade några skitungar äggat ett av våra fönster. Så mamma var inte lika glad.

Nu ska jag måla väggen än en gång för att det ska bli i bästa resultat. Har dessutom hittat min Linking park skiva i en ouppackad flyttlåda.
Dagens CD blir därför LINKING PARK :D

bye bye från en nermålad  Emma, peace out!

Emma sommar 2006

Hmm...eftersom jag håller på att inreda mitt nya rum så håller jag på att rota runt bland gamla saker jag sparat på. Nu hittade jag precis en CD jag brännt ner låtar på. Det roliga är att Cd:n är sedan sommaren 2006. För kul skull så lyssnar jag på den nu och gråter över vilken hemsk musiksmak jag hade. Visst kan jag komma ihåg en del favoritlåtar jag klarar av att lyssna på idag. Jag kan snabbt konstatera att jag var en stor beundrare av OC, eftersom hälften av låtarna är fån serien. Men när det sedan kommer till RnB som shake that ass  eller techno (som jag knappt vet hur det stavas) inser jag vilken förändring som skett.
Jag tackar gud för att han fått mig att ändra musikstil, skulle aldrig kunna se bilden av mig själv med en ipod som innehåller musik som techno, RnB eller hip hop.
Haha, roligt att se hur mycket man förändras på bara två somrar, ibland är nog det tur...

Shopping på IKEA : P

Kom i förrgår hem från Småland. Har varit en mycket bra vecka men jag har saknat mina kära vänner här upp i Stockholm och nere på Kreta. Men idag/natt kommer Sofie hem så jag ska försöka träffa henne så snart som möjligt.

Idag åkte jag, pappa och Fanny till IKEA. Vi skulle försöka hitta lite förvaringsskåp till mitt rum. Eftersom mitt rum har snedvägg på båda sidorna så kan skåp/byråar vara ett stort problem, eftersom de inte får vara högre än 70cm. Otroligt nog hittade vi två låga bänkar som passade perfekt. Nu har jag också bestämmt hur mina väggar kommer se ut. Tänker inte avslöja mer än att det blir en vägg med en väggmälning som jag antagligen kommer måla själv. Därför kommer mitt rum inte bli som någon annans och personligt just till mig. Kommer dröja innan det blir klart, men sen kommer några bilder läggas ut.

I morgon bllir det fler rundturer i affärer för att hitta målarfärg och tapeter.
Men nu ska jag snart gå och lägga mig.

Dagens album:
Takidas
nya album "Bury the lies"
Mamma fick CD:n av pappa igår men ikväll har jag beslagtagit den och den är toppen hittills : P

Poolparty med Duffy i bakgrunden :P

Idag var det egentligen tänkt att jag och Alica skulle åka till Kalmar för att shoppa. Men eftersom vädret vände och solen stack fram så stannade vi hemma vid hennes lilla pool. De har byggt en rund liten pool som är 135cm djup, men jätte gullig. Dagen har därför till största delen innehållt solning och badning. En hel de flugor har också retat upp oss och jag har fått stå med min okej tidning i högsta hugg och fäktas. Efter ett tag hittade jag Alicias elektriska flugsmällare som ger flugorna stötar. Därför sprang jag runt i trädgården med min ny kompis "the terminator" och dödade smådjur.
Senare på kvällen efter jordgubbarna stack vi ut på promenad, intervall- och styrketräning. Var jätte skönt eftersom det inte var lika varmt längre. Det är också lika bra att hålla konditionen igång så mycket som det går.    : P

Nu sitter jag inne hos farmor och farfar och har en arg syrra på mig som kräver att jag släcker lampan. Så det är väl lika bra innan en olycka händer...

See U later losers!

Dagens låt:
Teenagers
med My chemical romance.
Eftersom det är låten Sarah gått och sjungit på nu i början av veckan, ungefär sådär 24 timmar om dygnet.

Horoskop för skytten

Sex och kärlek:
 Från himmel till helvete skulle du kunna skrika, men nöjer dig med en axelryckning och inser att kärleken suger ibland.
Vänner och nöjen:
En avundsjuk typ kan tråka till din tillvaro under en kort tid. Gå inte igång på det så har du snart blivit av med problemet.
Karriär och pengar:
Du är gnällig och inte alls sådär skönt avslappnad som du gillar att vara. Ta kommandot så kan du slappna av igen.
Chans och risk:
 Undgå att grotta ner dig i detaljer. Se till att få överblick så fixar sig det mesta.



Hmm....ser inte ut som om allt kommer funka så bra den här månaden : (

The happy song till en mindre rolig dag

Är nu hos farmor och farfar med Fanny. Har träffat Alicia ett tag men sen var det middag. Självklart jordgubbar till efterrätt!
Har spelat bas och keyboard med farfar som jag brukar. Har sjungit lite i mick också, så nu vet hela Småland att jag är här. :D
Snart ska jag träffa Alicia igen, för det är vad jag gör när jag är här, 24/7.

Dagens låt:
The happy song
med Pagoda.
Eftersom det passar så bra in på dagen. Jag som är så himla glad idag. Haha, fan vad livet är bra!
Fanns absolut ingen ironi i de meningarna :P

Det måste ha hänt något förjävligt i himeln, gud gråter så att det regnar

Sitter nu i Kalmar hos min kusin. Regnet vräker ner så det finns inte så mycket att göra. Ska i alla fall åka till farmor och farfar senare. Då ska jag träffa Alica som jag så länge väntat på. Sitter nu och lyssnar på musik och har det allmänt tråkigt.
Hade lite högre förväntningar på sommaren än det här...


L knappen funkar inte!

Är så himla sur eftersom min data inte fungerar lika bra som vanligt. Nu har L knappen tappat sin superförmåga och fungerar inte ibland. Så ord jag skriver tappar ibland L:en. Tänk om jag ska skriva TILL, då blir det istället TI. Och då måste jag skriva om och läsa om och allt blir så kompicerat och invecklat. Nu blir den här texten väldigt tråkig och oviktig eftersom jag är så himla trött. Men så kommer vi till mitt vaniga problem, hur man somnar på kvällarna...

....Bläää....

Igår stod jag, Alex och Sofie på loppis. Vi såde lite gamla stuff och tjänade en del. Tyvärr hittade jag inga saker hemma eftersom vi rensade huset då vi flyttade. Hjäpte i alla fall de andra en aning.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att städa pappas jobb, gå en runda och packa, eftersom jag och Fanny ska till Småland i morgon. Mammas kompis Sofie skjutsar oss en bit på vägen och sen kommer kusin och möter oss. Kommer för hoppningsvis bli en bra vecka och jag hoppas få träffa Alicia.

För första gången fick jag se Deborahs nyfödda bebis Beatrice idag. Jätteliten men söt. Tyvärr sov hon så jag fick aldrig hålla i henne.
Sofie åkte idag till Grekland och jag kommer sakna henne jätte mycket!
Nu tänkte jag försöka sova lite innan det är dags att vakna igen.

Dagens låt:
Broken med gruppen Seether och lite
hjälp från Evanescence tjejen Amy Lee.


Karin och Nayhara! <3

Dansuppvisning på Gotland



Gick upp för några timmar sedan men har inte hunnit göra så mycket än. Har i och för sig dammsugit övervåningen eftersom Sofies familj kommer på middag ikväll.
I eftermiddag ska jag, Sofie och kanske Alex träffa Nayhara och Karin i stan. De  hade tydligen hittat ett café i närheten av Kungsgatan. Var ett tag sedan man såg dem två så det ska bli superkul!
Nu ska jag göra mig i ordning.

Peace and love! 

Snälla busschaffisar, sluta strejka och kör mig till Kärrdal så att jag inte tappar alla mina kontakter utanför Vallentuna! Tack på förhand...

Har idag varit med Sofie och Alex som nu blivit en vana. I alla fall en mycket god vana :D
Alex kom och hämtade mig i Mörby eftersom det är busstrejk. Åkte sedan hem till henne och badade och soade. Sofie kom också ett litet tag senare. Jag har också ätit ravioli för första gången i mitt liv. Kanske inte det godaste jag ätit, men helt okej som jag brukar säga.
Efter några timmars badande och solande åkte jag och Sofie hem till Sofie och duschade och gjorde oss klara för en kväll på stan. Mötte upp Alex vid korsningen och tog sedan mopparna til Mörby centrum, där tunnebanan väntade på oss. På Östermalmstorg hittade vi en liten restaurang vid namn rice. En sushi bar där de serverade buffé. Jätte god mat, och några timmar senare åkte jag hem.
Kunde tyvärr inte följa med dem andra till Kärrdal eftersom jag inte skulle kunna komma hem.
Så om busstrejken ska fortsätta i tre veckor tilll vet jag inte vad jag ska ta mig till! Jag kommer bli sittande i Vallentuna resten av sommarlovet!
Så alla ni busschaffisar som vägrar sätta sig i bussen och köra mig till Kärrdal kan dra någonstans.....byt jobb för i hevete om ni vill ha högre lön! 

Dagens låt:
I´m so sick
med gruppen Flyleaf.
Detta eftersom jag är så sjukt trött på alla busschaufförer i Stockholm!

Fallebo med Bästis

Har sedan måndags spenderat dagarna med Sofie i Småland. Vi har haft några mysiga dagar tillsammans i hennes mormor och morfars sommarstuga i Fallebo. Vädret har varit jätte bra och vi har solat och tagit det ungt. Vi har bott i ett vitt hus ute på landet och haft en övervåning för oss själva. Varje morgon har Sofies mormor kommit upp med frukost på sängen på silverbricka. Allt har varit jätte mysigt och det var kul att få åka tilbaka dit, eftersom jag varit där en gång tidigare.

Dessvärre skulle vi åka hem idag med buss. Först åkte vi och åt glass och köpte jordgubbar. Sedan lämnade dem oss vid bussen och vi åkte hem. På bussen hade AC:n gått sönder så det var 32 grader varmt. Så när vi sedan två och en halv timma senare anlände på terminalen i Stockholm, kände man sig inte så fräsh. Eftersom bussarna slutat gå pga strejk, så var det kaos på tunnelbanan. Fok var som galna och det tog ett tag att få en plats på tåget. Kom i alla fall hem halv åtta, så det vara bara att sätta igång med lite middag.
Nu sitter jag i min säng och håller på att dö av trötthet, så nu ska jag sova.

Godnatt

RSS 2.0