.,.,.

Ibland orkar man liksom inte...då är det bättre att vänta på bättre tider

Spelning 22/9 = SUPERNÖJD

Jag känner att spelningen gick så bra som det kunde gå! Självklart en del missar eller fel sjungningar, men det brydde man sig inte riktigt om. Okej för att bara ha varit ett band i 1år och endast haft en spelning tidigare. Men det var verkligen sjukt underbart att stå där på scen och bara sjunga ut sina texter eller de melodier man suttit och finulat på så länge. Vissa tycker säkert det är helt idiotiskt, men det är något som får mig att nli så jävla lycklig. Dagen efter känns däremot som dagen efter ens födelsedag, då man vet att det finns ingen gång under året som kommer vara längre ifrån nästa födelsedag. Ganska deppigt, men på samma gång kul när man får höra de positiva kommentarerna alla framhäver. Jag känner mig verkligen supernöjd och kan stå för det jag gjort och det jag bidragit med i Rubellas alla låtar. Jag älskar känslan jag fick känna igår, känslan som fick mig att glömma allt jobbigt. Det är bland den lyckligaste tiden i ens liv när man får göra något man älskar. Jag kan inte få nog av det....det finns liksom inget att bättre att säga om en känla.

Jag vill också tacka alla mina vänner, föräldrar och personer jag inte känner som kom till Kafé 44 för att delta under denna kväll. Det betyder otroligt mycket. Mina bästavänner ska bara veta hur mycket det betydde för mig. Ska försöka ge er tillbaka den kärlek jag fick av er. Utan erat stöd hade jag inte kunnat vara den jag är. Jag älskar er ni finns alltid där för mig, jag vill alltid finnas här för er!

Inte ska jag glömma att tacka alla mina underbara bandmedlemmar som hade gjort framträdandet ännu svårare om ni inte hade varit där. Jäklit jobbigt att spela alla instrument själv. Jag är supernöjd med er och hade inte velat göra det här med några andra. Ni betyder jätte mycket, det vet ni. jag älskar er också <3








Hej kompis

Inte har jag skrivit på länge och inte har jag funderat på det så mycket heller. Men jag har kommit överens med Sofie att jag ska skriva, mest för att hon ska veta lite om vad som händer i mina veckor. Detta eftersom vi inte hinner träffas så ofta och ingen av oss är några stora telefon fans. Jag ska försöka hålla mig till planen och göra det bästa av det. Självklart kan någon annan kul människa också läsa om den känner för det. Kanske jag tar bort koden senare, vi får se :)

Peace out så länge <3


Spelning med bandet!

Spelning med Rubella den 22/9 kl 19.00 på Kafe 44. Kom ni som vill, jag skulle uppskatta det! :)
Inträde kostar 40kr, men det är värt det, kommer vara en del andra band också under kvällen. Kommer bli så grymt bra tjejer! <3




I´m back

Efter min lilla pause i några månader är jag nu tillbaka. I alla fall vad det känns som just nu. Har inte orkat blogga av olika själ, men nu har jag fått lusten tillbaka. Vet inte om jag vill ha min blogg skyddad hela tiden, men för ett tag i alla fall.

RSS 2.0