Stockholm city

Tråkigt nog börjar påsklovet gå mot sitt slut. Men istället för att deppa för det åkte jag och Sofie till stan. Det fina vårvädret gjorde allt mycket bättre när vi kunde gå runt och patrullera i våra coola solbrillor. Äntligen hittade jag mina efterlängtade röda vårskor från Fred Perry. Jag hittade också Amy Winehouse cd. Ett annorlunda val, men passar kanske mig med min konstiga blandmusikstil som alla säger ;) VI hade i alla fall en bra heldag i stan. Kvällen närmar sig och vad kan bli bättre än en sushi med bästis i Kärrdal. Vi drar sedan hem till henne och hänger med Matilda och pojkvän J.

Emma

Hemma igen

Har efter en lång helg kommet hem till Stockholm igen. Jag har levt i världens snöstorm och kyla. Något jag inte hade förberätt mig på och hade därför tagit fram och packat vårkläder. Så det blev en inne sitta helg. Har trots vädret haft det bra. Kanske det blivit lite för många gamlingar på en gång men eftersom vi inte träffas så ofta så har det ändå varit ganska trevligt. Konstigt nog har jag inte fått något påskägg med godis i. Men eftersom jag inte är så mycket för godis så har det varit okej. Nu ska jag slappa ett tag innan parlamentet börjar. Saknar Sofie och Cammi jätte mycket men syns kanske i morgon.

Ciao!


Black and white

image2

Kunde inte motstå att lägga in den här coola bilden på mig och Cammi<3

Dålig musik och sex timmar i bil

Började dagen med ett jobbigt Vg-prov och sen ett läxförhör i svenska. Något positivt är i alla fall att påsklovet är här! Sittter just nu i bilen med min syrra och äter naturgodis och lyssnar på melodifestivalen. Tre låtar har spelats och jag har redan tröttnat. Fanny och jag har i alla fall inte hunnit slå ner varandra, något mycket ovanligt. :P Ska i morgon på släktmiddag med kusinerna till farmor. Var länge sen så det kanske kan bli lite trevligt i alla fall. Tyvärr är jag äldst och lär säkert smita där ifrån in till min smålandsjänta Alicia. Var ett tag sen vi träffades nu och jag ser verkligen fram emot det! Annars kommer nog helgen gå ut på att vara med familjen. Kanske inte så livat men man måste ju bjuda på sig själv någon gång. Kommer i alla fall hem till Stockholm på söndag och tänkte ha en myskväll med C.E.S. Saknar er redan och bara några timmar har passerat sen vi sågs sist. Jaja, jag kan i alla fall njuta av mitt påskägg jag fick av Sofie med aprikoser i.  Men nu börjar batteriet i datan ta slut och jag ser knappt tangenterna längre. 

See U at home! :P


Förkyld och träning... :/

Äntligen bara en halv dag kvar till påsklovet! Ska till Småland med familjen och träffa släkten. Antagligen blir det inte så kul men som tur är kommer jag träffa Alicia någon dag. Men innan det, blir det sex timmar resa i bil och för hoppningsvis inte snöstorm. (Snälla ge mig vår!) En annan sak som är bra med i morgon är att mitt godisförbud upphör! Så nu Sofie ska vi köpa naturgodiis för hela veckan, right? ;)

Har egentligen varit en ganska bra och kort dag idag. Lite sorgligt bara att jag och Sofie går runt och snorar tillsammans pga äcklig förkylning. Vi tänkte i alla fall pallra oss i väg till en av träningarna ikväll. Fotbollslaget tränar bålträning med pilatesboll. Konstigt nog är det ganska skoj. Borde också ha pluggat lite matte idag eftersom det är VG-prov i morgon, men istället hjälpte jag Lucas och Viktor med  matten till deras prov. Tur att man är relativt bra på något som någon annan kan ha nytta av....  :p

Bye losers!

Onödig läsning

Vaknade idag klockan 9.30 eftersom vi hade studiedag på förmiddagen till kloockan 13. Blev därför en ganska kort skoldag med endast två lektioner.  :)
Måste påstå att veckan nu och den innan inte varit så speciellt svåra att ta sig igenom pga av inställda lektioner och "sovmorgonar". Dessvärre var Sofie sjuk och Cammi var på intagning till Täby enskillda gymnasium. Så dagen blev inte lika bra som den kunnat bli om ni varit där! Kom i alla fall hem lite senare och tvingades läsa världens sämsta bok som Claes sa att  vi skulle läsa tills på torsdag. Dum som jag är börjar man läsa de sista dagarna och tvångsläser i flera timmar för att sedan skriva en reflektion som man gjort ett antal gånger innan. Skönt i alla fall med lov om några dagar!

Cammi ringde för ett litet tag sen och vi planerade att gå en runda i snöovädret. Så blev det i alla fall inte eftersom vi båda blev trötta och är lite halvt sjuka. Så nu tvingas man sitta ett tag till med boken Selma Lageröf....vem orkar egentligen läsa en bok om en tant som redan är död?

E<3


Sömnlös natt

Klockan är nu över midnatt och jag kan inte sova som vanligt. Eftersom jag inte har något bättre för mig än att sitta vid datorn tänkte jag skriva mitt första inlägg i den nya bloggen. Blir ett kort sådant, men antagligen blir det mer någon annan dag.

God natt<3

Emma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0