Tack och hejdå...jaha?

Ramlade precis av hästen som börjat galoppera igen. Nu börjar vi om igen.


En liten hälsning till min granne ;)

Jag är en tänkare. En sådan som i många fall sitter och analyserar knäppa saker som inte har någon betydelse. Jag är ganska knäpp, för er som känner mig så håller ni säkert med. Men vafan...jag tror andra behöver någon som är lite knäpp, säger olämpliga kommentarer och bryter tystnaden i en pinsam situation för att känna sig normala och ett bevis på att de har alla fötter på jorden. Då har ni mig, som inte alltid har alla fötter på jorden men som försöker se det positiva och ironiska i det negativa, trots det är jag en ganska stadig person i många situationer. Grattis...jag bjuder lite på mig själv och skäms inte direkt över det :)

Så vad funderar jag på idag. Jo..min grannes dagliga intresse. Undra hur skumt det skulle kännas för honom om han fick reda på att jag tänker på honom. Men jag tänker på honom eftersom hans största fritidssyssla går mig på nerverna ibland. Jag har egentligen ingen koppling med denna människa, men att han hoppar studsmatta från det att han kommer hem från skolan till klockan 22.00 på kvällen är något som gör mig fundersam. Detta är något som upprepas varje dag och som LÅTER över hela kvarteret. Fjädrarna på hans trampolin, jag är imponerad över att de aldrig brister. Man skulle kunna räkna ut hur många procent av detta år som han har spenderat på sin trampolin, vilket skulle resultera till att jag skulle ha en jäkla massa matte att räkna just nu. Han är vad jag tror helt omedveten om mina funderingar och jag tror inte ens att han fattar varför musiken i mitt rum är så ovanligt hög dessa dagar eller varför jag höjer förstärkaren några millimeter då han hoppar därute. När jag står på min gräsmatta och tittar ut över hans trädgår ser jag hans huvud ploppa upp där ibland...och då är det ett hus emellan oss med hög häck och staket.
Killen...du är säker en jätte cool person...och om du är lika cool som dina muskler måste vara stora efter denna dagliga träning så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att hälsa på dig någon gång :)

godnatt

DAS AUTO

Jag undrar om det är beroendeframkallande att köra bil. Vill övningsköra hela tiden, pappa håller på att bli galen. Nu har jag kört från Täby C hem till Vallentuna några gånger. Är riktigt stolt över mig själv, trodde aldrig för några år sedan att jag skulle lyckas så här bra bakom ratten. (Än så länge)
Har spenderat hela dagen på Musikbörsen och på Musikpunkten tillsammans med pappa och Fanny. Tittade på keyboards och munspel. Förhoppningsvis så står vår efterlängtade keyboard här hemma snart! :D

Cypern



I år bär det av igen, jag och Sofie lämnar Sverige denna sommar också. Inte bort till USA denna gång, men en vecka på Aiya Napa blir det tillsammans med Sofia och Emelie :) Kommer bli super, och jag längtar som tusan just nu! Innan resan blir massa annat skoj också ;) <3

TFG-dag

 

Idag var det en jobbig skoldag. Började 9:30 och slutade 11:30. Tittade på 1 film och sen gick jag hem :)

Det är bra med TEMA-dagar ibland. Nu sitter nog Malin hemma och tittar på Hundtricket som hon fick låna av mig.

Puss hej


Onsdag

Dagens...


klädsel - Zebra halsband fårn Afrika?
Tights - Lila
Problem 1 - Snubbla över Beccas förstärkare och bryta tånageln
Problem 2 - Myror på undervåningen
Skummisar - Personerna som satt i lekparken och rökte vattenpipa
Nykomling - Issas nya elgitarr som får ögonen att tåras :')
Jobbigaste - Yttedörren gick inte att låsa upp
Goda gärning - Bre en knäckemacka åt Sam
Borde köpa - En keyboard
jag kan inte sova - Vafan tor du jag skriver det här för...?




California paradise




Turn up that radio
Hear the rock and roll
Malibu shines like summer gold
Wild beaches
In the salty wind
California summers never end

California - you're so nice
California - your paradise

The kids are ripping up the streets
In their super cars
All night parties and loud guitars
Hot hot neighbourhoods
Its the silver sound
Wicked Hollywood goes round and round

California - you're so nice
California - your paradise

Queen of Rock F. Adolfsson

Syrran hade middag i skolan för föräldrar och syskon. Hon spelade elgura samtidigt som kören sjöng till. Jag är en riktigt stolt storasyster just nu. Hon är 12 år och riktigt begåvad! Spelade in hela framträdandet, men jag tror inte att hon uppskattar om jag lägger upp videon. :P Du är grym syrran <3

Love U


Öland





Hoppas att jag får spendera en liten del av sommaren på Öland i mormor och morfars stuga. Träffa Alicia, kusinen och vandra runt i Kalmar på kvällarna. :)

Har en jävligt stor lust att fortsätta framåt och aldrig stanna för att förlora en sekund av det liv någon jäkel givit mig. tack för att jag lever även om det är komplicerat ibland. Jag står fortfarande upp, tänker inte sätta mig ner förrens jag dör.

 

 

 

 

 

danke

 


Minnen

Trevlig lördagskväll i Sollentuna. Sprang in i Louise och Sam påvägen dit. Karin, Matilda och Cammi ramlade in genom dörren lite senare under kvällen hemma hos Sofie. Satt ute på Sofies veranda halva natten fram till kl: 2.30 och bara snackade massor. Hade jag varit Sofies granne hade jag i smyg velat höra våra samtal, hade nog varit ganska intressant :) Otroligt nog så var det ganska varmt ute och endast 2 filtar och en skinnjacka krävdes för min del. Slocknade någon timme senare då fåglarna börjat kvittra och natten börjat gå mot dag. danke

Årets bild 2009, historien bakom den bilden...:D Happy ending

Why nerds are unpopular

Issa bestämde sig för att sova över hos mig i onsdags och resten av Rubella hängde på :) Hade tjejer utspritt i alla rum när jag vaknade. Bjöd på middag i vårsolen innan vi traskade över till Madde och repade. Jag och Jossan kämpade med en sen läggning och lyckades ganska bra tycker jag. Konstiga sms från Täby kl 3:30, men annars sov vi riktigt bra.

Justin Bieber kan fortfarande slänga sig i väggen eller nått ännu värre, det hjälper inte ens med att Sofie uppskattar honom... :P




I Love Playin´ With Fire

Jag och Becca traskade hem till mitt lilla torp och pluggade matte efter skolan. Fick en hel del gjort så det kommer säkert gå hela vägen.  :) Hängmattan gjorde premiär ute i kvällssolen och vi hade det riktigt bra. Knockade Fanny i huvudet så att hon höll på att trilla ur. Dumpade matteböckerna efter middagen och Becca och jag gjorde ett stick till den låt jag börjat skriva på, så nu är hela grunden färdig för att finslipas av resten av bandet. Vi satt och beklagade oss över hur mycket vi hatar Justin Bieber medan Fanny satt i rummet bredvid och spelade och sjöng hans låtar för full hals. Tur att jäveln kommit in i målbrottet i alla fall. Men det är inte vårt fel att vi vill spy varje gång vi hör hans låtar eller ser hans bedrövliga tonårsface.




do the panic




Studion

Igår var vi samlade i studion för 4:e gången. Denna gång var jag på plats, gick tydligen sämre än gången innan då jag var sjuk. Känner mig verkligen uppskattad :P Tekniken var väl inte med oss under hela kvällen, min röst ville inte fastna på inspelningen under hela låten. Min gitarrslinga ville sig inte heller, så det blir till nästa gång. Låt oss säga att det inte var den bästa inspelningsdagen, bättre tider kommer...
Sista timmen spenderade vi inne i replokalen istället och fortsatte med två av de nya låtarna vi snart är klara med!
Beccas muffins var legendariska :)




Never look back


Tonight

Ikväll utövar vi en av våra traditionskvällar. Dock skippar vi Arigato och går direkt till Sergel för att sätta oss framför en skräckis med Sollentunatjejerna. Sofie och jag har som vanligt valt en riktig skräckfilm, egentligen tror jag att hon bara vill se skräckfilmer med mig för att ha en anledning att hålla mig i handen.
Matilda, Nayhara och hennes loverboy ska förhoppningsvis med, vilket kommer bli galet bra.

Nu ska jag läsa rumänsk renässanspoesi i åtta timmar och lyssnar på deppig musik!


Valborg

En ovanligt lugn Valborg detta år. Traskade ner till Vallentuna och mötte upp mina vänner från min lilla by. Lyssnade på bedrövligt flöjtspel och akapella framträdande. Stampade lite fötter i marken och tittade på fackeltåget. Efter fyverkerierna som var ovanligt bra i princip nästan bättre och större än på nyår hamnade vi under sista fyverkeriregnet som fick Issa till en orgasm...(hon uttryckte det så)
Klämde ihop oss 6st i Maddes lilla soffa och åt Willy´s tårtglass och tittade på The Exorcist på VHS. :D




RSS 2.0