sjuk sjuk sjuk

Har frusit och varit ovanligt trött idag. Gick både med vantar och scarf för att inte känna mig som en isbit. Under sista lektionen då vi skulle titta på en mycket skum film blev allt bara värre. På tåget hem blev det knappast bättre och när jag väl kom hem gick jag direkt och la mig. Slumrade till en stund men vaknade sedan då One tree hill började. Nu ska jag alldeles strax lägga mig för att sedan förhoppningsvis vakna utan feber i morgon.

Sleep well cykelställ

Två skogsmullar, vilse i skogen

Idag var det orientering vid Ensta krog. En helt okänd skog med koplicerade kartbeskrivningar. Verkligen inget för mig. Jag och Cammi sprang tillsammans och tappade redan bort oss vid första kontrollen. Senare blev det lite bättre och sedan sämre igen. Hela tiden gick det upp och ner och vi bara trallade runt där i skogen bland alla andra. Säkert sprang vi några km mer än alla andra eftersom vi tappade bort oss allt för många gånger. Hur som helst så hittade vi alla kontroller och kom in under maxtiden.
Men tack några från estetklassen som hjälpte oss i slutet. : D
Nu blir det matteplugg innan jag drar och repar med mina andra girls ; ) <3

Xoxo skogsmulle

Inget utan min pappa Rolle


Alltid lika snygg : P


Min pappa är absolut en av dem bästa i världen. (hej jag heter Emma och är tre år)
Okej, han är lika glömsk som en guldfisk, men det går ganska bra i alla fall. Inte nog att han är som en jätte bra kompis till mig, han köper god mat till mig också. Idag innan matchen åkte han och köpte en sushi, gjorde mig på ännu bättre humör. Kanske inte så bra innan en match men det spelar ingen roll.
Han har världsklass!



Emmas sista fotbollsmatch



Så, nu var det över. Den sista matchen i Sollentuna United är avklarad. Vi vann mot Älta med 2-0, och säsången slutade bra. Blandade känslor kommer från mig och det käns tungt att lämna ett lag med så mycket kompisar och minnen. Men tro knappast att det är sista gången vi ses. Jag ska göra mitt bästa för att komma och se på så många matcher som möjligt. Kanske kommer jag också och spelar en eller två innebandymatcher.
Matchen idag spelade jag kanske inte så bra, men förra matchen var super och jag lyckades klämma in ett mål. Jag antar att jag får leva med det.
Men det här är knappast slutet, det är början på något nytt.  : D  (jag vet bara inte på vad än...)
Tack i alla fall alla tjejer i laget och tränare som gjort nästan allt för mig de här åren. Ni kommer finnas kvar inom mig, glöm aldrig det <3

#14

     

Dagens låt

Wake up med Story of the year blir dagens favorit låt. Bara för att den är superbra och spelas på bandit 24/7

PartyMalin och KalasAnton

Smeknamn, enligt mig ett ganska lustigt ord som inte alls låter som det betyder...
Hur som helst så har jag aldrig haft något, om man inte räknar med Emmis, som bara Magnus, pappa och mamma säger. Inte för att Emma är ett namn som passar till ett smeknamn. Rollo är ett annat namn jag fått av Cammi. Detta eftersom jag hade en röd scarf som tydligen såg ut som en rollokola en gång. Mycket fyndigt Cammi.
Malin och Anton i min klass har fått sina gulliga små smeknamn, nämnligen PartyMalin och KalasAnton.
Lite roligt eftersom Anton ofta pratar om sitt lyckade kalas han hade i typ trean : P


ID-kort

Äntligen har mitt ID-kort kommit till rätt bank och vid rätt tidpunkt. Tog bara fyra månader för banken att fixa det. Har inte haft något sen plånboken blev stulen i Kista. Nu har jag i alla fall fått det och jag kan handla med kortet i vilken affär som helst. Superbra!

I love weekends

Då var det fredag igen.
Skön fredag i skolan eftersom vi slutade som vanligt klockan tio över tolv. Däremot åt jag i skolan med Cammi, Malin, Anton, Jessica och Linnea. Lika kul i matsalen som vanligt. Jag och Malin hämtar portion efter portion med fil och flingor, medan Linnea är duktig och äter den riktiga maten. Vi brukar för det mesta sitta längst kvar i matsalen, så vi får rusa till lektionerna. Men idag hade vi inget att skynda till, förutom tåget såklart.

Bring me a pose bitches!



This picture maybe be old, but we are still young

Gym ikväll

Ikväll blir det min och Sofies internationella gymdag. Åker ofta tillsammans till gymmet för att träna våra muskulösa kroppar : P
Men innan dess väntar en engelsk text som ska läsas och lite mat i magen.

Språkdag = kort dag : D

Idag började jag klockan nio och slutade ca 10:45. Haha superskönt. Det ända vi gjorde på tyskan var att titta på film och svara på några frågor. Jag och Jessica gjorde allt tillsammans så det gick relativt snabbt. Sen var det bara att äta lite korvgryta med pasta. Självklart lite fil också.
Åkte sedan hem med tåget. Mötte Malin och hennes killkompis på stationen så jag fick sällskap en liten bit.
Alltid kul att åka hem med någon/ några gulliga människor man känner. : D

Nyköpta kläder

 Lila linne från Carlings.

 Gulrutig tunika från Vero Moda.

 Röda strumpbyxor från H&M.

Fika på Biscottie

Idag efterskolan tog mamma med mig och Fanny på ett litet fik i Vallentuna C. Jätte mysigt och supergoda kakor/bullar. Chokladen var inte heller helt fel. Som jag berättade för Bea, så är onsdag lillördagen. : P

Xoxo kakmonstret

Högklackat och orientering i skogen

Idag var det orientering som väntade på idrottsschemat. "Tyvärr" så trodde fler än hälften av klassen att det var teori. Så vi utan kläder fick gå banan runt. Tycker synd om de tjejer som hade höga klackar. Lite extra omsorg till Linnea och Jessica. Så nu väntar orienteringstävling på måndag.

Run run bitch

Efter middagen idag tog jag mina joggingskor och cyklade ner till spåret. Tog en liten kortare runda eftersom det var ett tag sen jag sprang. Med Ipoden på högsta volym, blev allt mycket enklare. För typ första gången kändes det ganska kul. Kände att det behövdes eftersom jag inte kunnat träna på ett tag : /
Skönt var det i alla fall. Käns bra efter, då jag kan somna med gott samvete.

I kvällens högtalare spelas:

Burn burn heter dagens låt med lost prophets.
En gammal men super bra låt som jag var helt nere i för ca ett år sedan : P

Mötet med paret som är "ment to bee" <3

Glömde berätta att vi träffade några gamla klasskompisar från Edsbergsskolan. När jag och C var på väg hem så mötte vi Jakke och Bea. Jättegulliga tillsamman och jag blev superglad att träffa dem. Inte är det många man möter som verkligen ser bra ut för varandra. Men så många gånger de här två har gått tillbaka till varandra är svårt att räkna. Något jag kallar äkta kärlek <3

Senast jag såg Jakke var då vi var på Karins land. Bea har jag typ inte sett sen balen, så det var lite extra kul. Bestämde att vi snart ska träffas. Nu hoppas man bara att det ska bli av också <3

Här kommer en länk till Beas blogg för er som är intresserade  : D www.issalicious.webblogg.se

Xoxo me

Shopping i Täby C

Idag åkte jag och Cammi till Täby efter skolan. Som sagt hade vi funderingar på den sen igår. Som tur var så hade vi tid och ork. Köpte faktiskt en hel del utan att snåla. Var jättelänge sedan jag shoppade, så det var verkligen värt alla pengar. Mer om kläderna kommer i morgon då jag lagt in bilder på datorn.

: P

My own paradise is not that long from home : P

Det absolut viktigaste i mitt rum är att jag trivs i mitt rum. Nu har jag ordnat det precis som jag velat och jag är super nöjd. Allt som ska finnas i mtt rum finns här och det är perfect. Här är det bästa stället att spela gitarr på, skriva min musik, sjunga, måla, läxläsning, måla väggar och allt annat. jag älskar mitt rum men fler små saker ska fixas. Men här kommer i alla fal en bild på min favoritplats. My own room i egen design.




Fortfarande fattas en gardin, några tavlor och målningar. Men var säker, det kommer!

Shopping dax

I morgon ska kanske jag och Cammi dra iväg på en kort shoppingrunda efter skolan. drar till Täbban som alla säger, men jag föredrar Täby centrum. Hur som helst så kan jag shoppa. Min garderob käns en aning uttjatad nu. Så det ska nog gå att ändra på. Alltid bra att åka någon dag innan och sedan storhandla på helgen. Så vi ska dit och checka läget liksom.......ähh mm, precis <3

 Inte för att bilden passar till texten men den är gammal och super heeet!

Kvällsrepning med bandet

Idag spelade vi upp våra två senaste låtar. Den ena som jag gjort, Forever don´t exist och den andra låten vi gjort tillsammans Even if. Låter faktiskt riktigt bra, men det finns fortfarande en hel del att öva på. Jag visade min nya låt jag gjort för dem också. Spelade upp den sista halvtimman och övade en del. Låten har inte någon fullständigt namn än, men det kommer. Den låter lite seg eeftersom vi spelar den så långsamt i början, men för hoppningsvis så kommer tempot att öka något. Inte nog började jag skriva på en fjärde låt igår som knappast är klar, men jag har en grund till den. Så mer om den kommer förhoppningsvis om ett tag. : P

xoxo pappas rockprinsessa

Varför är måndag en deppdag?

Aha, så var det måndag igen. Dagen har i och för sig gått relativt snabbt men i alla fall. Måndagen är som en deppdag även om den inte borde det. Däremot ser jag alltid fram emot kvällarna då det är repning med bandet. Alltid lika kul är det att träffas. Var i alla fall och badade i simhallen efter skolan med Jennifer och Cammi. Inte blev det så mycket swim i poolen, men en hel del bastu. : D

ghost time

haha, man kan ju fråga sig om det är någon andlig "styrka" som härskar ibland. Jag hade lyssnat på en skiva ca 5 gånger om och tyckte det var dags att byta till radio då jag tröttnat på CD:n. Konstigt nog spelas en av låtarna jag spelat  upp på radion. Inte en låt de brukar spela utan just den jag lyssnat på, precis när jag sätter på radion. Ja, inte så märkvärdigt kanske, men lustigt.


Segling


Jag, Sofie & syrran uppe i matlagning                    Fanny och jag ror ute till havs : P
 

Idag kom vi hem från seglingen med Sofie och hennes föäldrar. Allt har varit jätte bra och fint väder har vi också haft. Däremot har vinden inte synts så det blev lite mer motorbåtstuk på det hela. Slappat har vi till största delen gjort och ätit bara goda saker. Speciellt Sofies Tacodipp : D
Nu har jag pluggat både matte och tyska och snart blir det pappas Tacos. Men innan det ska jag hinna öva på lite låtar, eftersom jag har repning med bandet i morgon<3


Fredagslåten presenteras av...

Ikväll blir det en klassiker sång från Anouk.  Sångaren som är en tjej sjunger gudomligt och låten heter Nobody´s wife.


Fotbollsmatch med Fanny

Kom precis hem från affären. Har handlat godis till mig och Fanny inför båtresan i morgon. Jag och Sofie har som tradition att alltid "fetäta" då vi är på båten tillsammans. Verkligen uppskattat!
Nu ska jag snart dra iväg till en fotbollsmatch. Min syrra ska för första gången spela match med hennes nya lag i Vallentuna. Hon gör nog ett mål.
Det är ju en Adolfsson vi snackar om!  ; )

"Mamma" Emma



Idag har jag känt mig som en riktig mamma. Deborah kom över med sin lilla flicka Beatrice, så största delen av eftermiddagen har jag suttit barnvakt åt henne. Matat och burit runt. Jätte gullig och mycket roande. Men däremot får det nog vänta innan jag skaffar barn. Har nog lite kvar att göra innan man blir gravid. : P

Fredag

Vet inte vad som händer, men veckorna rusar verkligen iväg. Käns såklart jätte skönt men jag hinner inte med all jag vill. Känns som om tiden bara går och går och snart kommer jag vara en tant....
Nee så vill jag inte att det ska vara. Men nu är det i alla fall helg och jag ska ta vara på de få dagarna. Jag och familjen ska med Andersson på segling från lördag till söndag. Kommer bli jättemysigt, det vet jag redan.  :D
Däremot kommer det inte bli några inlägg under den tiden eftersom jag inte tänker ta med datorn på båten. Nu ska jag ner till köket och käka vofflor : P



En bild på mig och Elin då vi var med Karin i gamla stan och åt middag <3


Uppehåll

Jag har som sagt inte skrivit så mycket på senaste tiden. Har inte haft någon större lust, bättre då att avstå än att skriva massor med onödigt skit jag bara tvingar ur mig. Nu tror jag i alla fall att jag fått tillbaka lite av min skrivlust : D

Måndags repning

Igår var det andra repningen med mitt nya band. Kom dit lite tidigare och fixade alla instrument och mickar. Sedan kom de andra tjejerna och vi började träna. Främst på en låt vi kommit på själva, men fått hjälp med texten. Tänker inte avslöja något om den, mer än att den är grymt bra : P
I slutet övade vi också en del på min egna låt jag gjort och skrivit. Har kört igenom den några gånger nu, så den sitter lite bättre. Låter jätte bra och jag är sjukt glad över att de gillade den då jag spelade upp den första gången. Allt går i alla fall bra, och om vi har tur får vi spela upp för lite publik om ett tag. Mer om det senare.
<3

Helgens låt

I lördags kväll satt jag och en kille som heter David och snackade om en puckad TV serie vid namn skins. Gick på TV för ett tag sen och det visade sig att vi båda hade sett avsnitten och totalt förälskat oss i serien. Vi gillade också slutsången som de sjöng. Hade för länge sedan letat runt vad låten heter och sen kom han och visade mig : D Jätte nördigt men det var lite kul. Låten de spelade heter i alla fall Wild world. Cat stevens har gjort orginalsången och den är skitgammal.
Bra är den i alla fall : D


Sollentuna United - Bromma Pojkarna

Idag var det samling nio som gällde vid vallen. Tidigt för att vara en söndag tycker nog de allra flesta. Vi åkte i alla fall till BP och spelade lite boll. Bra spelade vi också, och matchen slutade 1-0 till oss. Dea sköt ett snyggt inlägg till Sofie som sedan sköt in i mål!
Supersnyggt!
Själv spelade jag ganska bra för att inte spelat på så länge, riktigt nöjd med min insats. Haha, man måste ju få skryta lite ibland : P

//  #14

At Nayharas place

Igår kväll var jag, Cammi ich Sofie hemma hos Nayhara. Senare kom också en hel del killar, några från hennes nya klass. Jätte schysta, de flesta i alla fall. Vi hade det kul men var tvugna att dra hem ca tolv tillsammans med Fabbish och Simme. Var hemma ca halv ett, ganska lagom eftersom vi båda hade match tigt idag.
Fortfarande funkar det inte att lägga upp bilder. Något med publish.se  : (

Gamla stan med gamla klasskompisar

hmm,  jag har den här helgen inte varit så bra på att blogga. Har inte hafy tid och inte så stor lust heller. Hur som helst så var jag i fredags på restaurang med Karin och Elin i gamla stan. Hittade en mysig italiensk restauran där vi åt pizza och kött. Gick sedan runt lite i stan på kvällen och tittade på små reklamkillar som flirtade med Karin ; )
Funkar inte att lägga in bilder så det kommer kanske senare : P

Dikter på svenskan

Idag visade det sig att jag inte är så känslosam då det gäller dikter. Vi skulle skriva fyra korta påståenden tror jag det var som tillexempel En sol som aldrig skiner.
Sen visade det sig att man skulle gå fram till tavlan och skriva en av sina fyra meningar. Jag var en av de första och skrev Mjölk som aldrig surnar. Jätte bra tyckte väl jag, men det var ju inte så känslomässing om man jämför med resten av klassen.
Ett hjärta som aldrig slutar att slå.
En bön som aldrig blev besvarad.
En bil som vill krocka.
En ängel som vill till helvete.

Jaha, så fin och känslomässig var min lilla mening. Jo jag skrattade lite åt mig själv ett tag, några andra också. Hur som  helst så insåg jag att mitt hjärta är gjort av sten. (stenemma) : (     Please, cry me a river!

Bye losers!

Vandring från Tibble till Visinge

Igår efter skolan missade jag, Jennifer och Malin tåget. Så vi skulle få stå på stationen i en halvtimma. Istället bestämde vi oss för att gå två stationer till en godisaffär i Visinge. Sagt och gjort, vi gick några kilometer och hann in i affären innan tåget kom. Nyttig som jag är så handlade jag inget :P
Var i alla fall mysigt att gå med några nya tjejer från klassen. :D

Har ingen rubrik till den här dagen

Idag har varit en bra dag. Allt förutom att det spöregnade på idrotten då vi spelade fotboll. Kallt och blött, men vad gör man. Kön till matsalen var inte heller så nice. Men allt annat var helt okej. Cammi följde med mig hem efter skolan. Vi sörsökte cukla hem tillsammans på min cykel med tre väskor, men vi lyckades inte så bra. : /
Hur som helst så kom vi i alla fall hem och åt en god mellis.
Nu har jag skrivit lite om mig själv på tyska och snart ska jag göra pilates. Har varit sjuk så jag har inte fått träna så mycket. Däremot tänkte jag, Cammi och Jennifer utnyttja vårat gratissimkort i morgon. Jag som älskar att simma(not) : D



En liten bild då vi är påväg till Karins land :D <3

Leadsinger

Tjuu!
Nu har jag kommit tillbaka från min provsjungning, och allt gick bättre än förväntat. Jag är nu med i bandet bestående av fem tjejer í min ålder. Själv har jag blivit sångaren i banddet. Extra kul var det att de ville spela en av mina egna låtar. Lät jätte bra och jag fick sjunga några av deras låtar också. Absolut det roligaste jag gjort på länge, och jag är skitglad!
Så nu är jag deras leadsinger i bandet Martinis : P
Mer info kommer senare.

// Emma


Önska mig lycka till ikväll!

Idag är jag så himla glad. För ikväll ska jag få provsjunga till ett band. Deras sångare ska sluta och de söker en ny. Så jag anmälde mig som frivillig och nu vill de att jag ska komma ikväll!
Men först ska jag plugga lite : /

: D : D : P

RSS 2.0