Möte

Möte...något som aldrig brukar vara kul. Men idag ska jag på förhoppningsvis ett roligt möte :) Det är nämligen så att NOVA vill träffa oss innan spelningen den 21/11 och snacka lite. Det kan vara så att någon av bandmedlemmarna från Concrete Society är där. Något jag hörde nämndes igår på repningen. Det kommer säkert bli bra hur som helst. Jag är i alla fall väldigt glad!

Idag åker Sofie och Alex till Spanien med två kompisar!


Spelningar i NOVEMBER

Trodde att november bara kunde vara en grå månad, med jobbiga skoldagar och mörka dagar. Men detta år pekar höstmånaden på något helt annat. Det är nämligen så att Rubella lyckats skrapa ihop två spelningar denna månad + att jag ocg Madde ska på Paramore konserten! UNDERBART!

13/11
Musiktävling
Runan i Täby där 10 band tävlar om att gå vidare till finalen mm. Vi är ett av dessa band som ska tävla. Kom gärna och va med och rösta på oss! Kommer bli så jävla grymt kul. Vi spelar två låtar, båda skrivna på egen hand. Stämningen kommer vara på topp såklart!

21/11
Stället (NOVA) där vi brukar repa har valt ut oss att vara förband till Vallentunas mest populära band! Grymt kul att bli utvalda av alla de band som spelar på där. Concrete Society heter bandet som ska framträda och snart släppa en ny platta. Bandet har spelats på bandit rock och varit först på dreas "most wanted" lista, vilket betyder att detta är något otroligt stort för oss som bara spelat ett år tillsammans. Alla är så klart välkomna till Vallentuna denna kväll.

Vet inga tider än angående någon av spelningarna, men kommer ut med det så fort jag själv får veta något. Längtar så jävla mycket och hoppas att vänner mfl kan komma på någon av spelningarna eller en av dem i alla fall. :D







Paramore konsert den 30/11. Jag och Madde var säkert först med att beställa biljetterna :P Längtar som tusan, vi kommer stå längst fram om någon undrar vart vi är!


MUU

Okej jag vet...jag suger på att blogga nu för tiden.
Ibland har jag verkligen lust för det samtidigt som det ibland känns trögt. Det är äntligen lov, skönt trots att vännerna reser hit och dit. Själv ska jag vara hemma tills på torsdag e.m, då det bär av till Öland. Känner faktiskt lite mer glädje över att åka dit nu. Bandit rock väntar på mig nu.

BYE LOSERS!
       


bilder från spelningen <3












Madde bakom trummorna har ingen egen bild :/ men hon finns med oss i alla fall! <3
You make me happy






RSS 2.0