HOLE



 

För oss som gillar HOLE och Courtney Love, nytt album ute.

HAPPYFACE!


American Pancakes på Smålandsvägen

Pappa och jag har utforskat köket denna åskiga kväll. Lyckades nämligen laga en hel middag med American Pancakes. Banan, chokladsås, hallon och blåbär. Resultatet blev seriöst lika bra som på restaurang och de jag åt i Florida till frukost. Fick verkligen USA-längtan igen. Fattar inte att det snart är ett helt år sedan vi var där. Bästa sommaren någonsin!


Skiter i pannkaksbilden, Florida bilder är roligare :D

Uppskattad?

Idag fick jag frågan av min mentor:
-Emma! Varför är du i skolan? Du borde gå hem och vara sjuk, plugga borde du inte heller göra på ett tag!


Det är sånt man inte hör var dag från lärarna.  :P

Ny hobby

KungJossan och jag satt och funderade lite på tåget idag. Nu när jag inte får träna så borde jag ju skaffa en ny liten hobby. Klappat och klart, jag ska bli en regelbunden biblioteksbesökare. Antar att jag kan satsa på min allmänbildade sida i några månader eller i alla fall utvecka den något. Madde hittade både mig och kungen på bibblan någon timme senare.

Eller som Malin säger:
- Emma, jag svor i guds hus....nej juste det här är ju bibloteket...hihi :/



Men jag hade inte bara tänkt läsa och bli smart...finns annat som är minst lika viktigt :)


Fanny spårar

- Kan inte typ Afrika skänka lite värme till oss, så skulle vi typ kunna skänka mat till dem....?




Jo visst, säg det till Fredrik Reinfeldt,
syrran!

Körtelfeber

Jag har drabbats av körtelfeber. Det krävdes timmar av ansträngning för att få ett vettigt svar ur alla dessa doktorer... Men vad innebär det här då? Jo, att ett virus i min kropp tänker sitta där i minst 3 veckor, men sen att biverkningarna som trötthet mm varar flera månader efter. Tydligen så är levern och mjälten utsatta och mina halsmandlar som jag beskrev tidigare. För tillfället äter jag ett antal olika smärtstillande tabletter och penicilin för att snart komma på fötter igen.

Typiskt att bli sjuk just nu när alla nationella prov drar igång och inlämningar inför slutbetygen. Jag får absolut inte stressa eller anstränga mig, men det är fan inte lätt att ta det lungt när man vet att saker jag inte hinner göra denna termin får jag göra på sommarlovet.

Något som absolut är förbjudet under flera månader är träning!
Boxningen är därför utesluten just nu samt jogging och allt annat som höjer pulsen.
Farväl beach 2010! :´(

Man ska ju se positivt i allt brukar jag säga, men det finns fan inte mycket som är positivt med det här. Om min hals kunde bli något bättre skulle jag bli lite gladare eftersom vi är mitt uppe i en inspelning av våra låtar. Fick känslan av att jag stoppade upp hela den planen om att vi snart ska kunna lägga upp låtarna på myspace. Allt hänger på när jag kan spela in min röst eftersom resten klarar de andra av själva.




För tillfället känns det här väldigt långt bort, men fan vad bra det kommer bli sen när jag är frisk igen!



VIRUS

Fy fan vad hemskt det är att vara sjuk! Jag har verkligen åkt på ett riktigt skitvirus som satt sig speciellt i halsen. När jag pratar låter det som att jag har en boll eller struts i halsen. I telefon låter det tydligen som att jag ska börja gråta vilken sekund som helst. Här hemma går jag och skrattar åt mig själv varje gång jag snackar bara för hur patetisk jag låter. Mitt ansikte är uppsvullet precis som halsen så jag är verkligen ingen beauty queen.

Ringde precis Sofie och varnade henne om att jag ser ut som ett monster med en struts i halsen. Ska på middag till henne idag med familjen, första gången den här veckan jag ska klä upp mig lite, en dusch skulle behövas också :P


18 år = körkort :)



Nu är du myndig och kan göra vad du vill. Först ska du klara uppkörningen och sedan ska du köra oss med er husbil någonstans i Sverige! SUPERBRA! GRATTIS MADDE<3



Play me a song bitch!

Nu är det fan svårt att släppa min Fender ur greppet. Spelar som tusan för att fortsätta på min nya låt. Måste snart sticka iväg och träna bodypump, inte så taggad. Ryggen har inte blivit bättre...behöver tränas! Men gaah....min hjärna håller på att sprängas av ideer!! Har dock fått bättre kontroll på tankarna, men det är inte lätt att få ner allt på papper och sedan spela det på gitarrern med ett budskap som går fram.   BUT  I´M  LOVIN´ IT!


Tick Tick boom

Inspelningen i studion gick riktigt bra idag! :) Första gången vi inviger studion för i år, så snart kan ni förhoppningsvis lyssna på någon av våra låtar på myspace.

Just nu är klockan för mycket för vanligt folk. Ligger i sängen med min oinkopplade elgitarr för att inte väcka någon. Aningen för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud så sömn är det dåligt med. Håller på att skriva en ny låt, går både bra och mindre bra :/ Det brukar vara positivt att ha många ideer, men i detta fall blir det bara pannkaka. Tick Tick Boom

Zombie

To all of you who've wronged me
I am. I am a zombie
Again, again you want me to fall on my head
I am, I am, I am a zombie
How low, how low, how low will you push me
To go to go to go, before I lie, lie down dead



Glasspaus



Idag blev det årets första glass ute. Parkerade oss utanför Täby C efter plugget. Inlägget är bara för att reta Anton, men tack för glassen, bra deal :)

Nayhara och Karin 18 år



Ikväll blir det party party för dessa små godingar. Grattis!
Kan tänka mig att det blir en liten återförening med många från idrottsklassen men säkert en hel del nytt folk också :D
SEE U LATER




Time to pretend kids



Hittade 3 väntande dudies vid ormsta station igår. Trots att jag ville slänga min mobil i Vallentunasjön och aldrig mer få ett samtal eller sms så är jag glad att jag svarade när min S ringde.


it´s fine the way you want me on your own, but in the end it´s always me alone

 

Glömde jag säga att jag har underbara vänner? Nu vet ni!


don´t say nothing

Varför hör du mig inte när jag skriker?

RSS 2.0