Music in my head

En hyllning till Michael Jackson efter hans död.
Eftersom bandet har gjort en cover på hans låt Give in to me, så blir det dagens låt. 

R.I.P M.J

Jordgubbs marathon...

...med mjölk



Jag äter jordgubbar varje dag, undra hur många det skulle bli varje dag under 1 år?

Första veckorna

Har under alla kvällar hittills suttit vid vattnet och tittat på solnedgången. Låter kanske lite mesigt men vad spelar det för roll. Sarah och jag har i alla fall hunnit träffas och det var ju ett tag sedan nu. Åter till friheten : P







???

Är det sant att Michael Jackson är död?
I så fall är jag mest ledsen för Isabelles skull <3

Öland

Sitter på bussen ner till Öland : D



Kommer hem om ca två veckor.
Sen bär det av till USA, då ser ni mig inte på 1 månad : P

New song

Sitter och funderar lite på den nya låten bandet håller på med. Måste säga att det går i en positiv riktning. Pappa hjälper mig med att kompa till den andra gitarren, då vi ska ha två gitarrer i denna låt. Eftersom bandet inte kommer kunna repa tillsammans nu under lovet så får man passa på att öva själv, inte lika kul, men det funkar det också : P


Midsommarstången ville inte stå rakt i år, den var mer slak än vanligt...





Har spenderat ännu en superhärlig midsommar med Sofie och hennes familj + vänner. Andra året i rad och jag är lika imponerad av alla mat och bryggdanser som äger rum. Skönt att komma ifrån ett tag och bara vara på en liten ö någonstans i skärgården. Är tacksam som får  chansen till denna möjlighet. Vi har värkligen gått tillbaka några år i åldern och bara kört på i eget race : D Tack en lyckad början på sommarlovet!

Hjälp

Min syrra vet fortfarande inte hur gammal jag är. Hon tror jag är 18...

Twilight skrämmer mig



Antar att jag aldrig varit den där personen som slukat bok efter bok, men läst har jag väl gjort en del. Tror aldrig att jag fastnat för någon lika mycket som med den här. Jag har sett filmen, men när man läser så känns det som att komma in i en annan värld, helt sjukt. Jag är lite rädd måste jag erkänna.


Inte naken


Music in my head

The Strokes - Reptilia

Språkresa till USA

Idag är det exakt 1månad minus 1dag kvar tills vi sitter på flyget till USA!

Regnfestande paraplynördar

Jag och Sofie gjorde allt annat än att festa igår. Tittade på skräckfilm, gick till Vallentuna centrum, plankade (blev nästan tagna), klarade oss, gick lite mer i regnet och åt massa godis. Det var en såndär kväll man bara sitter och fetäter och gör nördiga saker framför datan, samtidigt som man går ut på nattpromenad och hittar tältfester lite överallt men på samma gata. Somnar sedan allt för sent på morgonen och äter frukost några timmar efter den vanliga tiden. Jag hade det så jävla bra och glad att jag fick träffa min Sofie. <3


Nya frillan





Klippte mig på ett ställe i Täby. Blev jätte nöjd och känner mig redo inför sommaren!
Snart blir det en kväll med Sofie<3

Snyft snyft...nej tack!

Hur fan kan man tycka det är sorgligt att ha sin sista lektion i en årskurs? Eftersom 99% av Sveriges skolelever klagar på stressen i skolan borde väl ingen gråta en tår för sista lektionen den sista dagen. När blev det någonsin fel med sommarlov?


Kan det vara svårt att fånga lycka på bild?

Jag är glad
Jag är nöjd
Jag är lycklig
Men jag ser väldigt bitchig ut : P


Det är inte lång väg kvar

Becca slutade skolan idag och jag var kompledig hela dagen!
Vi firade därför med att vaccinera mig, äta parmesanost, softa i mitt rum och leka i lekparken med Madde. Kändes riktigt moget att fira att någon annan slutat 1:an med att nörda till sig lite extra. I morgon är det Maddes tur. Jag firar med att på idrotten tvingas simma i en sjö, UTE!
Jag hurrar inte för det...


Karins land, årets roligaste helg









Hemma från Karins land, kan väl inte påstå att man längtat hem efter en resa med kompisarna till Karins land under en hel helg. Det roligaste är att det alltid händer knäppa saker och att vi alltid har det roligare för varje gång vi åker. Sone fick tex en gädda på första försöket efter min beställning. Karin var dock den ända som vågade kasta tillbaka den i vattnet.

Eftersom vi alltid inviger de nya medlemmarna med en överraskning i flaggstången tog vi killarnas kallingar och hissade upp dem i topp. Insåg sen att vi gjort fel och kunde inte få ner dem på annat sätt än att välta hela stången. Det var lite problematiskt ett tag, men efter ett tags samarbete låg stången på marken och lite senare var kallingarna nere och stången uppe. Beijer hade turen att vi inte hann hissa upp hans kallingar. Sone förlorade inte 200kr på sina. 

Ingen bensinstopp har vi haft i alla fall, så vi kom hem i tid och missade inte första dagen i gymnasiet som vi höll på med förra gången. Jag hoppas att vi hinner åka dit en gång till under sommaren, det är något jag inte är själv om att vilja i alla fall : D

Tack Karins föräldrar för att ni låter oss låna eran sommarstuga!


Om jag vore gift...

Emma: Appropå Karins land........jag vet vem jag skulle varit gift med om jag varit det idag : D
Sofie: Jaha...okej, men det har väl inte med Karins land att göra, eller?
Emma: Nej, men i alla fall!
Emma: Tror du jag kan hitta någon liknande på den där lilla ön vi ska till?
Sofie: I värsta fall finns ju Beijer och Sone där : D



Sofie: Emma...han har ju skägg!
Emma: Vadå han spelar ju bas : D
Sofie: Ja, rock killar är skit snygga....
Emma: mm...JAG VET!

Sockerkräm

Det känns bra att jag gjort mitt sista arbete i 1:an på gymnasiet.
Nu är det bara det roliga kvar!
Karins land på fredag!
We all love it!



En egen liten ö för bara oss

På fredag gäller det, då blir det Karins land för hela slanten! Kommer bli så kul att jag håller på att spricka. Skönt att bara spendera en hel helg med de närmsta vännerna. Det blir förhoppningsvis lika bra som förra året då vi åkta samma tidpunkt.  I LOVE IT!



We did it

Japp, we totaly did it!
Klassen uppträdde på stadsteaterns scen i dag. Allt gick utmärkt och vi ägde sönder hela skiten. Nu är det över, lite synd tycker jag, men det är jag nog ganska ensam om. : P
Ett minus till grabbarna nedanför som satt och kommenterade varenda replik...

1:a spelningen med Rubella








- Ni slog verkligen igenom ikväll!
Tack den personen som sa så till oss. Kändes skönt att efter en halvbra inspelning och dåligt genomrep på lördagsmorgonen få visa vad vi egentligen går för. Peppande komplimanger från både musikerfarna musiker och mindre erfarna grannar stärkte vårat självföretag något oerhört. Jag vet att jag talar från alla i bandet då jag säger att vi ångrar inget utan siktar bara framåt och vet att vi bara kan bli bättre!

Rubella

RSS 2.0