"ABBA Björn" i Täbban :O

Drog en sandwich på Sandy´s med Malin och Sofia. Långt föredrag om "livet efter gymnasiet". Malin var pessimistisk, trött och bestämde sig ganska snabbt för att stanna kvar i Sverige, Sofia lika så. Vi vandrade lite i Täby C, blev intervjuade och dreglade över fiskarna i djuraffären. Sofia håller på att lära mig allt om guldfiskar innan det stora köpet!

På väg mot tåget sprang vi in i "ABBA-Björn".
Trevlig prick :D
Malin sprutade ner sig med parfym som gav henne nostalgi känslor, inte bra när loverboy är på väg. Det löste sig...duschen.


Rubella i tidningen Weekend


www.insideherhead.bloggplatsen.se

Rubella vinnare av Vallentuna radiotävling 2010




Tack till alla som var där och tittade och till er som röstat på oss! <3

Walk in closet

Före syrrans och min renovering.


Efter renoveringen! :D

Light Me Up

Fan vad allt blev stressigt ikväll. Massa samtal om trummor hit och dit. Tack Andreas  och pappa för hjälpen. Slutade i alla fall med att jag körde ner till Nova för att hämta upp lite trummor och sedan dumpa av dem i Issas trädgård. (Notera att jag körde bilen.) Parkerade snyggt framför fjortisarna, innan sommaren 2011 ryker den gröna skylten på bagageluckan :D


Spelningar i september 2010

På fredag den 24/9 är det spelning på Diesel-verkstaden i Sickla. Verkar som att vi drar igång ca 21.30 och då är del livesändning på internet eftersom det är en Afrikagala som vi ska spela på. Spelar två låtar men det kommer bli drag i alla fall!

På lördag 25/9 är det spelning i Vallentuna centrum kl 14.00. Vi har varit med i en radiotävling här i V-tuna för några månader sedan och vinnaren ska avslöjas på scen. Känner att vi har en chans efter många ledtrådar och hemligheter som har funnits runt oss hela veckan nu. En fotograf kom inspringande på repet i måndags och plåtade några bilder till radio V97:s hemsida och tidningen STEGET. :) Spända på vad som kommer hända här näst!
Jag rekomenderar er att komma denna dag då vi ska spela ett par låtar för blandad publik!
(Efter oss kommer idol-Ola för er som är intresserade.)

Beccas bas svek oss idag på repet, försöker nu leta upp en "backup" ifall den skulle svika oss totalt under hela helgen.

Mycket att se fram emot!


Idag ver det exakt 1år sedan denna bilden togs på vår "första" spelning, Kafé 44. Har hänt en hel del sedan denna spelning och allt är bara positivt. Tex, sitter inte gitarrerna sådär högt upp längre :P HAHA

Jennie Kamm

Grattis Jennie 18 år. Ledsen att jag inte kan vara med att fira dig i helgen. <3


Side Cut




A secret

Det är något hemligt som håller på att hända. Jag är säker på att det har med spelningen på lördag att göra. Det ringde en person till mig ikväll och berättade att han ska fotografera oss i morgon i replokalen. Något som har att göra med höstfesten som vi ska spela på, kanske någon angående radiotävlingen vi var med i för några månader senare. Vi är sjukt spända på vad som är så hemligt och som vi inte får veta. SPÄNNANDE!

Jag fick bara veta att vi ska se extra snygga ut i morgon klockan 18.


Ps3a på utflykt. Håll läraren hårt i handen







Det händer alltid massor med underligga saker på våra utflykter. Vi är som små barn. Jag lärde mig att handikapsknappen är touch och ingenting för mig. Chauffören röstar på vänsterpartiet i detta val. Tanter håller käften när de vill att man ska lyfta på sig på bussen.



RSS 2.0