Meine Träume



Om det skulle finnas en lag på vad som är normalt och onormalt när det handlar om drömmar skulle jag förmodligen arresteras på momangen. Nu snackar vi inte framtidsdrömmar, utan drömmar man har när man sover. Det finns absolut ingen logik i mina drömmar. När jag tänker på det är det ganska kul hur hjärnan kan spela ett spratt med dig när man sover och är omedveten om vad som sker. "I dream to make sleep less boring"

Breaking up my honesty, no time for me to be, this is how you see me pretend, while the others fake my name

Gjorde precis klart en låt som jag spelat på ett tag nu. Den har inget namn än. "Breaking in" eller "starving for skin" är dock två av förslagen. Jag vill repa!


Dagen då Cicci blev religiös



Vi var Ciccis överraskning på hennes konfirmation. Sofie och Alex var med under dagen. Åt lunch på en fin golfrestaurang ute i shotaheiti. Det var en bra dag :)

Fanny

Fanny har köpt en systemkamera. Rolig leksak :P




Rubella blir fotade i Gamla Stan




Bilder från igår, tagna av Emma Eriksson :D


TILL ALICIa björkman

Alicia min vän, är du hemma nästa vecka, för då kommer jag till Öland?! :D


Grattis Sverige på födelsedagen

Spelningen gick bra trots att publiken kanske inte var så lämpad för vår musikstil. Men vad spelar det för roll? Utomhusspelningar är ganska kul för ljudet ekar långt bort och ljudet hörs över en väldigt stor yta. Min röst orkar inte riktigt med körtelfeber och mycket sång har jag märkt, så det blir nog bra med ett sommarlov. Kul var det att spela två av de nya låtarna, TRADE och BLEEDING LIES. Ikväll blir det rep och efter sommaren står vi snart på scen igen!

Peace!



Matilda & Alex 18 år





I fredags firade vi Matilda och i lördags var det Alex tur! :) Båda kvällarna var lyckade och vi hade det sjukt bra!
<3




Moppe, jag känner mig som 14 igen

Jag och Sofie åkte moppe till Kärrdal igår efter en tur i Täby C. Kändes som förr när Sofie var 15 och jag 14, då vi alltid åkte moppe vart vi än skulle och jag blev alltid skjutsad. Hade det jäkligt kul i alla fall :)
GRATTIS till Alex som både fyllde år igår och tog körkort!

Alex: - Vill du och Sofie ha skjuts hem, jag har tagit körkort?!
Emma: - Hade varit kul, men jag och Sofie kör moppe idag...
Alex: - Jaha...hihi :P

Kändes kanske lite fånigt, men det är svårt att släppa moppetrenden när man en gång påbörjat den :P


V.97 intervju

 

Hittade en bild på oss i Rubella från igår på radiointervjun på V97:s hemsida.


Tibble gungar, champagne och fulla 3:or

Amanda och jag kämpades oss igenom lektionen, i princip ensamma idag. Klassen pallar inte med trycket längre, då står vi två längst fram med humöret uppe. Drog iväg till Täby C för att inkassera mönsterpapper till tröjan jag håller på att sy. Vi åt på Taco bar och shoppade lite kläder utan resultat. När klockan tickade 13:00 bedrog vi oss för att fira Tibbles studenter som slutar skolan idag. Har aldrig varit med på något utspring tidigare så det var inte dumt att titta på året innan jag själv står där på trappan och har Tibble bakom mig. Nej..jag är glad att det inte var student för min del detta år, känner mig inte redo för det livet än. Jag står nog ut med psykklassen 1 år till.


Alicia, skulle du kunna köra mig till farmor..?

Ett stort grattis till min smålänning ALICIA som tog sitt körkort idag! Lyckades efter knappt 4 månader efter sin födelsedag. Nu förväntar jag mig att du kör mig överallt i sommar, till Öland, Kalmar och Nybro! Fick känslan av att du växte lite nu, visserligen är du kort, men jag hoppas att du ser över ratten när du kör eller sitter du på en kudde? :P

PUSS min vän <3


Give it all you got babe

Good morning devil, nice to see you here again ;)


RADIO intervju

På fredag morgon klockan 8:30 eller 9:00 kan ni höra oss på radio V.97. De ville ha en liten intervju med oss innan söndag eftersom vi ska spela på Vallentuna IP då. Blir andra gången för i år på radio vilket kommer bli supernice :)

Rock on /Rubella


If I don´t live today, then I might be here tomorrow

Jag har världens mest underbara vänner. När de inte har något bättre för sig överraskar de mig med att plinga på dörren och bara umgås. Idag skulle jag dock på studentmottagning när  jag mötte Becca och Madde på väg hem till mig. Tog en tripp till Ormsta station istället. Räckte med 15min snack och min dag kändes fullbordad. Tack<3


RSS 2.0