Onödig läsning

Vaknade idag klockan 9.30 eftersom vi hade studiedag på förmiddagen till kloockan 13. Blev därför en ganska kort skoldag med endast två lektioner.  :)
Måste påstå att veckan nu och den innan inte varit så speciellt svåra att ta sig igenom pga av inställda lektioner och "sovmorgonar". Dessvärre var Sofie sjuk och Cammi var på intagning till Täby enskillda gymnasium. Så dagen blev inte lika bra som den kunnat bli om ni varit där! Kom i alla fall hem lite senare och tvingades läsa världens sämsta bok som Claes sa att  vi skulle läsa tills på torsdag. Dum som jag är börjar man läsa de sista dagarna och tvångsläser i flera timmar för att sedan skriva en reflektion som man gjort ett antal gånger innan. Skönt i alla fall med lov om några dagar!

Cammi ringde för ett litet tag sen och vi planerade att gå en runda i snöovädret. Så blev det i alla fall inte eftersom vi båda blev trötta och är lite halvt sjuka. Så nu tvingas man sitta ett tag till med boken Selma Lageröf....vem orkar egentligen läsa en bok om en tant som redan är död?

E<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0