Karins land, årets roligaste helg









Hemma från Karins land, kan väl inte påstå att man längtat hem efter en resa med kompisarna till Karins land under en hel helg. Det roligaste är att det alltid händer knäppa saker och att vi alltid har det roligare för varje gång vi åker. Sone fick tex en gädda på första försöket efter min beställning. Karin var dock den ända som vågade kasta tillbaka den i vattnet.

Eftersom vi alltid inviger de nya medlemmarna med en överraskning i flaggstången tog vi killarnas kallingar och hissade upp dem i topp. Insåg sen att vi gjort fel och kunde inte få ner dem på annat sätt än att välta hela stången. Det var lite problematiskt ett tag, men efter ett tags samarbete låg stången på marken och lite senare var kallingarna nere och stången uppe. Beijer hade turen att vi inte hann hissa upp hans kallingar. Sone förlorade inte 200kr på sina. 

Ingen bensinstopp har vi haft i alla fall, så vi kom hem i tid och missade inte första dagen i gymnasiet som vi höll på med förra gången. Jag hoppas att vi hinner åka dit en gång till under sommaren, det är något jag inte är själv om att vilja i alla fall : D

Tack Karins föräldrar för att ni låter oss låna eran sommarstuga!


Kommentarer
Postat av: Najjan

AHAH COOLLA BILDER eMMAAA :ddd YEAAH

2009-06-09 @ 16:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0