Spelningar i september 2010

På fredag den 24/9 är det spelning på Diesel-verkstaden i Sickla. Verkar som att vi drar igång ca 21.30 och då är del livesändning på internet eftersom det är en Afrikagala som vi ska spela på. Spelar två låtar men det kommer bli drag i alla fall!

På lördag 25/9 är det spelning i Vallentuna centrum kl 14.00. Vi har varit med i en radiotävling här i V-tuna för några månader sedan och vinnaren ska avslöjas på scen. Känner att vi har en chans efter många ledtrådar och hemligheter som har funnits runt oss hela veckan nu. En fotograf kom inspringande på repet i måndags och plåtade några bilder till radio V97:s hemsida och tidningen STEGET. :) Spända på vad som kommer hända här näst!
Jag rekomenderar er att komma denna dag då vi ska spela ett par låtar för blandad publik!
(Efter oss kommer idol-Ola för er som är intresserade.)

Beccas bas svek oss idag på repet, försöker nu leta upp en "backup" ifall den skulle svika oss totalt under hela helgen.

Mycket att se fram emot!


Idag ver det exakt 1år sedan denna bilden togs på vår "första" spelning, Kafé 44. Har hänt en hel del sedan denna spelning och allt är bara positivt. Tex, sitter inte gitarrerna sådär högt upp längre :P HAHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0